BOOK BORD PÅ ROSÉ ROSÉ

RESERVATION
Reservation af bord op til og med 8 personer sker via linket her: DINNERBOOKING.DK
Vedrørende større selskaber bedes I ringe i dagtimerne på 77332900 eller sende en mail til hellerup@roserosebistro.dk.

RESTAURANTEN ER TIL SPISENDE GÆSTER – BAREN OGSÅ BARE TIL ET GLAS
Bordene i restaurant-området, hvor vi dækker op med hvid dug, er forbeholdt spisende gæster. Vil I kun komme forbi til et glas, kan I derfor ikke bestille bord online. De borde vi har i bar-området, kan til gengæld ikke bookes. De anvendes mest til en bar-snack og et glas, men vil I spise mere end det, går det også fint. Kom frisk!

INDENDØRS/UDENDØRS
Der kan ikke reserveres bord til udendørs servering. Du er altid velkommen til at reservere indenfor, og ændre denne til udenfor, hvis der er et bord ledigt, når du kommer.

VARIGHED
Ved valg af ’Kort besøg aften’ på dinnerbooking.com, kan der reserveres med ankomst mellem kl. 17.30 og 18.15, og bordet er jeres i 1 time og 30 minutter. Vil du have god tid og flere retter, anbefaler vi at booke standard, som er 3 timer om aftenen.
Standardvarighed til frokost er 1 3/4 time. Ønskes længere varighed, så skriv det i kommentarfeltet eller kontakt restauranten.

AFBESTILLING
Afbestilling af bord foretages på samme link, som hvor du reserverede.

BØRN
Rosé Rosé er en restaurant primært for voksne mennesker. Børn er velkomne men på voksnes præmisser. Så vi beder om, at børn ikke løber rundt, græder, larmer osv. Til gengæld har vi et udmærket wifi.
Vi har ikke barnestole/høje stole og heller ikke puslebord. Diskret amning er velkommen.