Julen 2021

Vi har sammensat to lækre julemenuer, som vi tilbyder fra tirsdag den 16/11 til og med torsdag den 30/12.
Grupper fra 8 personer og op skal forudbestille menu og hele selskabet skal vælge samme menu.
Reservation og menuvalg for grupper på mere end 7 personer sker ved mail til mail@roserosebistro.dk
Reservationer fra 1-7 personer sker via dinnerbooking på den lyserøde ”Book bord nu”-knap ovenfor. Skriv i bemærkningsfeltet, hvis i ønsker en af julemenuerne.

Julemenu 1
Frokostbord

Menuen skal forudbestilles. Kan serveres både til frokost og aften.
Serveres på bordet i skåle

Hjemmelavet karrysild på gammeldags-modnede sild med æbler, kapers og smilende æg.
Hjemmelavet julesild på gammeldags-modnede sild med appelsin, kanel og stjerneanis.

Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise, citron og krydderurter.
Smørstegt rødspættefilet vendt i brødkrumme, dertil remoulade, agurkesalat og råsyltede tyttebær.

Confiteret fransk andelår serveret med svesker og æbler.
Ribbensteg stegt på ben med rødkål tilsmagt med orange og kanel samt surt og ribsgele.
På siden en lille frisk salat af lilla spidskål, frisk appelsin, saltede valnødder og jule-vinaigrette med honning.

Blå Kornblomst og Brie Meaux med syltede figner og nødder.
Risalamande med kirsebærsauce.

Pris for alt ovenstående 549 kr.

Forslag til tilkøb:
Champagne samt salte snacks til velkomst, 149 kr./person

Røget ål: Røget ål serveret med røræg. Kr. 99.
Hummersalat: Rørt hummersalat tilsmagt med cognac og urter. Serveres med ristet toast. Kr. 99.
Hønsesalat: Fransk Label Rouge-kylling vendt i cremet dressing på Karl Johan-svampe, serveret med syltede bøgehatte, cornichoner, ristet peberbacon, sprødt skin og karse. Kr. 79.

Mineralvand m/u brus, 49 kr./person
Stempelkaffe med macarons, 69 kr./person.

Vinpakke med hvid, rød og sød vin, 3 timer til frokost for kr. 299 eller 4 timer til aften for kr. 499/person.

Julemenu 2
Aftenmenu med 3 juleretter

Serveres også til frokost ved forudbestilling
Serveres på tallerken

Forret
Hummerbisque med pocheret hummer, dildolie og saltede mandler.

Hovedret – vælg:
And a la orange: Stegt bryst af canette serveret med selleri-blomkålspuré, friteret grønkål, pommes anna og andesky m appelsin.
eller
Torsk: Stegt torsk med pocheret porre, emulsion af brøndkarse og cremet torskefumét. Hertil kartofler steget i andefedt med citron & timian.

Dessert
Klassisk risalamande med Rosé Rosé’s lune kirsebærsauce apart.

Pris for alt ovenstående 450 kr.

Forslag til tilkøb:
Champagne samt salte snacks til velkomst, 149 kr./person.
Mineralvand m/u brus, 49 kr./person.
Stempelkaffe med macarons, 69 kr./person.
Vinpakke med hvid, rød og sød vin, 3 timer til frokost for kr. 299 eller 4 timer til aften for kr. 499/person.

Menukort
Book bord nu
Køb gavekort