Julemenuer 2022

Julemenuer hos Rosé Rosé fra 16. november 2022 til 30. december 2022.
Selskaber fra 8 personer og op skal forudbestille menu. Vi har også menuer med mindre julepræg. Hele selskabet skal vælge samme menu.

Julemenu 1: Frokostbord

(serveres også aften ved forudbestilling)
Serveres på bordet i skåle

Karrysild på gammeldags-modnede sild med æbler, kapers og smilende æg.
Julesild på gammeldags-modnede sild med appelsin, kanel og stjerneanis.
Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise, citron og krydderurter.
Smørstegt rødspættefilet vendt i brødkrumme, dertil remoulade, agurkesalat og råsyltede tyttebær.

Lun leverpostej serveret med fransk peberbacon, svampe og rødbeder.
Confiteret fransk andelår serveret med svesker og æbler.
På siden en lille frisk salat af lilla spidskål, frisk appelsin, saltede valnødder og jule-vinaigrette med honning.

Blå Kornblomst og Brie Meaux med syltede figner og nødder i honning.
Risalamande med kirsebærsauce.

Pris for alt ovenstående 549 kr.

Forslag til tilkøb
Champagne samt salte snacks til velkomst, 149 kr./person
Røget ål: Røget ål serveret med røræg. Kr. 99.
Hummersalat: Rørt hummersalat tilsmagt med cognac og urter. Serveres med ristet toast. Kr. 129.
Hønsesalat: Fransk landkylling vendt i cremet dressing på karl johan-svampe, serveret med syltede bøgehatte, cornichoner, ristet peberbacon og karse. Kr. 79.

Mineralvand m/u brus, 49 kr./person
Stempelkaffe med macarons, 69 kr./person.
Vinpakke med hvid, rød og sød vin, 3 timer til frokost for kr. 299 eller 4 timer til aften for kr. 499/person.

Julemenu 2: Aftenmenu med 3 juleretter

(serveres også til frokost ved forudbestilling)
Serveres på tallerken

Forret
Hummerbisque med pocheret hummer, dildolie og saltede mandler.

Hovedret
Hver deltager kan vælge mellem

And a la orange: Stegt bryst af canette serveret med saltbagt selleri, friteret grønkål og andesky med appelsin. Hertil pommes Anna.
Eller
Smørstegt torsk serveret med stegt spidskål, syltede sennepskorn og en blanquette-sauce lavet på rødbede og sennep.

Dessert
Hver deltager kan vælge mellem

Klassisk risalamande med Rosé Rosé’s lune kirsebærsauce apart.
Eller
Figner syltet med cognac, citrus, kanel og honning. Hertil vaniljeis samt nøddekrokant.

Pris for alt ovenstående 529 kr.

Forslag til tilkøb
Champagne og salte snacks til velkomst, 149 kr./person.
30 gram White Sturgeon Caviar serveret med blinis, creme fraiche og hakket rødløg, 349 kr.
To Gillardeau østers serveret med White Sturgeon caviar, tomatiseret tabasco og dildolie, 219 kr.
Europæiske oste med behørig garniture, 119 kr.
Mineralvand m/u brus, 49 kr./person.
Stempelkaffe med macarons, 69 kr./person.
Vinpakke med hvid, rød og sød vin, 3 timer til frokost for kr. 299 eller 4 timer til aften for kr. 499/person.

Se julemenuerne som PDF her