Nytårsarrangement 2022

Nytårsaften 2022

19.00 ankomst og velkomst med et glas champagne – Henri Giraud Esprit Nature Brut

5-retters menu

Stegt kammusling serveret med 10 gram White Sturgeon caviar, persilleolie og fumé på muslinger.
Vin: Champagne Henri Giraud Esprit Nature Brut

Ovnbagt torsk serveret på toast med stegt foie gras og madeira-sauce.
Vin: 2019 Chardonnay, Director ́s, Francis Ford Coppola Winery, Sonoma County, USA

Granité på citron

Hummer americano lavet på sort dansk hummer.
Vin: 2020 Meursault – Les Forges, Domaine Prieur-Brunet

Kalvemørbrad med morkel-sauce og jordskok-puré samt smørsauteret grønkål.
Vin: 2020 Chassagne-Montrachet Rouge – Domaine Fontaine Gagnard, Bourgogne

Chokolade fondant med vaniljeis og variation af brombær.
Vin: Pineau des Charentes, Bordeaux

Kaffe med sødt og avec

24:00: Godt nytår med champagne Thierry Fournier Rosé og kransekage.
Efter middagen skruer vi op for musikken og humøret i vanlig Rosé Rosé-stil.

03:00: Tak for i aften og godt nytår!

Til middagen bliver der også serveret vand (San Pellegrino og Panna).
Efter middagen vil der være fri bar med drinks og cocktails, øl/vand og udvalgte vine. Alt er inklusive i prisen.

Pris for hele aftenen alt inkl. kr. 3.299 (+billetgebyr)

Bordbestilling sker ved køb af billet på dinnerbooking via vores hjemmeside roserosebistro.dk
Vi beder om at få oplyst allergier og evt. vegetarer ved bestillingen.

Se nytårs menu her
Book nytårsaften 2022