Catering

På Rosé Rosé har vi meget stor erfaring med catering-opgaver. Vi skaber fester ud af huset for selskaber fra 6 op til 2.500 kuverter, og vi kender koderne til alle typer arrangementer fra barnedåb til begravelser og fra firmafester til modeshows. Mulighederne er uendelige og vores fokus er altid på, at jeres fest bliver præcis som I har drømt om, ikke at den skal passe ned i en skabelon hos os.

Som kokke er vores basisydelse naturligvis af lave dejlig mad til jer og vi kommer gerne med både kokke og serveringspersonale. Men vi kan også sørge for alle dele af arrangementet fra planlægning til oprydning. Vi kan fx sørge for vine, bar med bartendere, underholdning, musik og lydanlæg, blomster og oppyntning, den store grill til natmaden osv. osv. Det er med andre ord muligt at vælge i hele spektret fra, at vi bare skal levere maden til, at I vil nøjes med at dele jeres tanker og ønsker og så overlade det til os at give dig og dine gæster det komplette arrangement.

Vi laver catering under to brands, dels Rosé Rosé, hvor navnet fra restauranten forpligter til at holde en fransk/dansk-inspireret stil, og dels Crone Event og Catering, hvor vi leverer på samme høje niveau men uden at være bundet til en fransk køkkenstil. Fælles er, at det er det samme køkken som i restauranten og vi leverer altid på samme gode serviceniveau.

Besøg evt. cronecatering.dk for yderligere inspiration.

Kontakt Peter Crone på 4018 3132 eller peter@roserosebistro.dk for at høre nærmere.