Catering

På Rosé Rosé elsker vi fester. Vi reserverer indimellem hele restauranten til lukkede fester, men vi laver lige så ofte fester ud af huset som catering.

Vi har meget stor erfaring med catering-opgaver. Vi har skabt fester ud af huset for selskaber fra ganske få til flere tusinde kuverter, og vi kender koderne til alle typer arrangementer fra barnedåb til bryllupper og fra firmafester til fødselsdage.

Som kokke og tjenere er vores basisydelse naturligvis af lave dejlig mad til jer og vi kommer gerne med både kokke og serveringspersonale. Men vi kan også sørge for alle dele af arrangementet fra planlægning til oprydning. Vi kan fx sørge for vine, bar med bartendere, underholdning, musik og lydanlæg, blomster og oppyntning, den store grill til natmaden osv. osv. Det er med andre ord muligt at vælge i hele spektret fra, at vi bare skal levere maden til, at I vil nøjes med at dele jeres tanker og ønsker og så overlade det til os at give dig og dine gæster det komplette arrangement.

Mulighederne er uendelige og vores fokus er altd på, at jeres fest bliver præcis som I har drømt om, ikke at den skal passe ned i en skabelon hos os.

Besøg evt. cronecatering.dk for yderligere inspiration.

Kontakt Peter Crone på 4018 3132 eller peter@roserosebistro.dk for at høre nærmere.